пʼятницю, 22 березня 2019 р.

ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ

 Щороку дитячі бібліотеки України проводять Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Свято має давні традиції та  набуло сьогодні особливого змісту для кожного учасника, адже в наш  час інтенсивного розвитку інформаційних технологій та швидкого Інтернету, надзвичайно важливо зберегти в дітях любов до читання. Нічого не може замінити спілкування дитини зі справжньою книгою, а бібліотеки для дітей у сучасному світі залишаються чи не єдиним осередком дозвілля, де культивують читання, навчають дитину не просто читати, а систематично думати та аналізувати
  Головною метою Тижня було залучення дітей до читання, підвищення рівня їх читацької активності. Тиждень дитячого читання в Свалявській районній дитячій бібліотеці видався цікавим та насиченим: діти із задоволенням приймали участь у різноманітних вікторинах, конкурсах, іграх.
  Розпочався Тиждень з екскурсії під назвою "В дім наш приходь - друзів приводь". 
                               

    Цікаво пройшла презентація новинок нашої бібліотеки "Познайомимося! Ми новенькі",  де учнів ознайомилено з новими  надходженнями. 

 Під час Тижня пройшов і День письменників – ювілярів "Творили й творимо для вас!". Читачів ознайомлено з біографією та проведено короткий огляд по творчості ювілярів. 
                                             
                                         
 День забутих книг "Книга живе, доки її читають".



 Завершився Тиждень Літературним уїк – ендом "Казковими слідами К. Чуковського", під час якого читачі дізнались про творчість видатного дитячого письменника, почитали його твори, також було проведено вікторину "Чи знаєте ви казки та їх героїв?".
















Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.